ICF Türkiye’ye Nasıl Üye Olurum? Detaylı Bilgi için Tıklayınız
Çalışma Kurulları Başvuru Formu için Tıklayınız

Yanınızdayız Atölyeleri #8 Koçluğuma Süpervizyon Dokunuşu

Konuk: Yüsra Soyak, Pcc – Yönetici Koçu, Akredite Süpervizör, Senior Practitioner ve Mentor Koç

Konu:Yanınızdayız Atölyeleri #8 Koçluğuma Süpervizyon Dokunuşu

Format: Zoom Toplantı

Tarih : 26/06/2024

Saat : 20:00 – 22:00

CCEU:Kaynak Gelişimi Kategorisinde 2 CCE değerindedir.

Kontenjan: Katılım üyelerimize ücretsiz. Üye olmayanlar için 500tl (kdv dahil) dir.

Kayıt : Aşağıdaki butona tıklayarak kayıt yaptırabilirsiniz. Sonrasında Zoom tarafından otomatik katılım linki tarafınıza gönderilecektir.

Etkinlik Hakkında:

Profesyonel koçluk yolculuğunda her birimiz süpervizyon almanın gerekliliğini ve önemini biliyoruz.

Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) tarafından belirlenmiş ve tüm dünyada özenle üzerinde durulan profesyonel koçluğun etik ve standartları ile paralel olarak mesleğimizi icraa etmenin farkındalığı ile siz değerli üyelerimiz için Supervizyon serimizi başlatmanın heyacanı içerisindeyiz.

Koçluk yolculuğunuzda bugünden yarına kendi mesleki yetkinliğinize katkı sağlayacağına sonsuz inandığımız “Koçluğuma Süpervizyon Dokunuşu” serimizin konukları Akredite Süpervizyon Koçları olacak ve hem kendi deneyimlerinden hem de vaka örnekleri üzerinden paylaşımlar yaparak gelişime hizmet eden bir alan açacaklar.

Üçüncü oturumumuzun konuğu Global Mentor, Akredite Süpervisör ve ICF PCC Yüsra Soyak olacak.

“Koçluğuma Süpervizyon Dokunuşu” oturumlarımız kaynak gelişimi kategorisinde 2 CCE değerindedir. Katılımcılarımıza ayrıca katılım sertifikaları iletilecektir.

Sürekli gelişim bilinci ile kendini geliştirmek isteyen tüm profesyonel koçlara hatta eğitim süreci devam eden profesyonel koç olmaya aday herkese açıktır.

Ayrıca tüm profesyonel koçların mesleki gelişimlerine hizmet etmesi amacıyla ICF Türkiye tarafından düzenlenecek “Supervizyon” serisini sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmek isteriz. Bu kapsamda siz değerli üyelerimize iletilen mail aracılığı ile anket formunu doldurabilir ve özellikle işlenmesini istediğiniz konuları bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yüsra Soyak Hakkında

Havayolu, konaklama ve FMCG alanlarında Müşteri Hizmetleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim Departmanlarında çeşitli pozisyonlarda 29 yıllık deneyime sahip olan Yusra Soyak, kurumsal hayatını İK Direktörü olarak tamamlamıştır. Yönetici Koçu, Süpervizör ve Mentor Koç olarak çalışma hayatına devam etmektedir. İlk koçluk eğitimini Coach Training Institute’tan almıştır. Gestalt, Voice Dialogue ve Şiddetsiz İletişim konularında eğitim almış ve ILM L7 Liderlik Koçluğu ve Mentorluk Programını tamamlamıştır. Ayrıca Bath Consultancy’den Koçluk Süpervizyonu konusunda eğitim almıştır. Lewis Derin Demokrasi – Co-Resolve Liderlik Programı konusunda eğitim almış olup, bu bilgiyi koçluk ve süpervizyonda kullanmaktadır.

Yusra Soyak çok kültürlü bir geçmişe sahiptir ve eğitim hayatı boyunca yabancı okullarda eğitim görmüştür. Farklı kültürlere sahip kuruluşlarda çalışmaktan hoşlanmaktadır. Gönüllülük esasına dayalı çalışmanın gücüne inanan biri olarak, üniversite öğrencilerine ve genç profesyonellere koçluk yaptığı gönüllü projelerde aktif olarak yer almaktadır. ICF ve EMCC üyesidir. EMCC Süpervizyon Grubu’nda yer almaktadır.

Pozitif yaklaşımların, değerleri yaşamanın, stresi yönetmenin, güçlü yönleri kullanmanın ve liderlik için geri bildirimin önemine inanır. Müşterilerini sınırlarını zorlayarak güçlendirir ve farkındalıklarını artırarak destekler. Pozitif hissetmenin ve güçlü yönlerin farkında olmanın kaldıraç etkisine ve bunların performansa katkısına ve iş/yaşam dengesinin önemine inanır. ‘Kendimize rağmen bir çalışma hayatımız olmamalı’ mottosuyla yaşar ve çalışır. Müşterinin içindeki insana koçluk yapmaktan hoşlanır. Hevesli bir öğrenci olarak, sürekli gelişme ve büyüme hayatının değişmezleridir

Size daha iyi hizmet sunabilmek için tanımlama bilgisi (cookie) kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek Gizlilik Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.